Яна Нейкова

Прекрасно място – свежо и поддържано. Останах изключително доволна! Страхотно отношение от страна на “грижовниците” към домашните любимци, както и коректно отношение към стопаните на животните! Малките фотосесии , които се правят на гостите на хотела, са много приятен бонус 🙂 Препоръчвам!

Мила Михайлова

От сърце благодаря на Грижовниците за грижите и вниманието към гостенчетата си! Нашата Леа е прекарала чудесно време в хотела, забавлявала се е, играла е и се е сдобила с нови приятели,…които май ѝ липсват. 🙂 Поздравления и благодарности за отношението!

Кристина Динева

Най-прекрасните, най-грижовните ❤ Очарована съм от вълшебната Милена, която всеки път приема моята Кара като своя и я прави най-щастливото куче на света! Безкрайна игра, лакомства и луди разходки. Грижовници е РАЯТ за всеки домашен любимец ❤

Радослава Михайлова

Каквото и да кажа ще е малко! Прекрасно и професионално отношение към животните, уютна обстановка и индивидуален подход към животното. Благодаря за търпението към лудия ни Джак Ръсел!

Деница Куюмджиева- куче Тара

Оставих кучето си на грижите на “Грижовници – Южен парк” за цяла седмица. През цялото време имах обратна връзка – снимки и съобщения, за това как се чувства и как се държи. Много съм доволна от престоя в хотела, отлични условия, страхотно отношение към животните! Със сигурност ще се възползваме от услугите Ви отново!