Тези дни се каним да зазимим приказната къща в Киноцентъра и да се завърнем в Лозенец, но когато тревата тук избуи и дърветата разцъфнат, пак ще се завърнем.

Изводът ми с този къщовнически експеримент е, че няма пълно щастие ако носиш неспокойна душа, но винаги е за предпочитане да имаш избор между най-доброто и най-доброто за себе си и прелюбимите ти гости.

Благодаря на всички Вас за разбирането към моите експерименти и най-много благодаря на нашите наемодатели, които въпреки цялата ексцентричност на нашето шарено и космато семейство, ми написаха най-топлото и мотивиращо новогодишно пожелание!

Страхотен късметлия съм, знам, с Вас, децата Ви и Всичкото! 

Written by Grijovnici

Отдадена от дете на животните. Преминала през зоокръжоците в „Двореца на пионерите” и Столичния зоопарк. Вечно носеща и гледаща животни в къщи - от изхвърлено коте до блъсната катерица. Благословена с родители, които й го позволяват. Луда по папагалите. Живяла с най-пристрастения към екзотични животни мъж. Отгледала детето си с каймани в бебешкото корито. Завършила палеонтология заради любовта си към живия и любопитството към изчезналия свят. Настоящ рекламен мениджър, планинар, приемен стопанин и вечен почитател на живите създания.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: