Spasi grijovnik

Когато се пренасяш с шест кучета и един заек, със сите багаж – по две торби на куче, огромна клетка, чувал талаш и сено + коледна украса за цяла къща, елха от метър и половина, домашни чехли, туршия и лаптоп, и виждаш чак на улицата, че колата ти, в която си мислел да натовариш ей сега целия цирк, току що е отнесена от репатрак, а приятелят ти, дошъл да помогне с друга кола и две ръце всъщност адски бърза за среща и междувременно ти звънят за изхвърен лабрадор на Бонсови поляни, среща с Шани, промяна в часа на гостуване на Пухчо и не помня още какво, и всичко това след час и половина в парка, цялото му миене на лапи, сушене, хранене, окомплектоване и усмихване на наказателния паркинг, а още няма обяд…

…си мисля отново..,

че няма невъзможни неща, но дългият шофьорски и психологически стаж, както и факта, че Рафа си е сложил колана, помагат!

П.С. Шанел и Мона са на задната седалка или поне се надявам да са.

Written by Grijovnici

Отдадена от дете на животните. Преминала през зоокръжоците в „Двореца на пионерите” и Столичния зоопарк. Вечно носеща и гледаща животни в къщи - от изхвърлено коте до блъсната катерица. Благословена с родители, които й го позволяват. Луда по папагалите. Живяла с най-пристрастения към екзотични животни мъж. Отгледала детето си с каймани в бебешкото корито. Завършила палеонтология заради любовта си към живия и любопитството към изчезналия свят. Настоящ рекламен мениджър, планинар, приемен стопанин и вечен почитател на живите създания.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: