Искате да си вземете куче? Собственикът на златният ретривър Джон има да сподели няколко неща с вас. Той показва живота си преди и след да получи кученцето си МайМай – “най-сладкото космато коварно зло”, в очарователни илюстрации.

Вече можете да започнете да се чувствате виновни, че не споделяте телевизионната си вечеря с новия си приятел. Забравете да имате подреден апартамент. И цялата тази козина … НО всичко си заслужава. “Всичко, за което мога да мисля след работа, е да се прибера вкъщи, знаейки, че МайМай ме чака. Чувството е страхотно и сладко”, пише Джон.

life-before-dog-vs-life-after-dog-mai-john-14__880life-before-dog-vs-life-after-dog-mai-john__880life-before-dog-vs-life-after-dog-mai-john-111__880life-before-dog-vs-life-after-dog-mai-john-19__880life-before-dog-vs-life-after-dog-mai-john-12__880life-before-dog-vs-life-after-dog-mai-john-17__880life-before-dog-vs-life-after-dog-mai-john-16__880life-before-dog-vs-life-after-dog-mai-john-11__880life-before-dog-vs-life-after-dog-mai-john-15__880

Illustrated by maimaijohn

 

Written by boryanapuhcheta

На 6-месечна възраст я гушна шимпанзе, на 6 години се разхождаше като Горгона из плажа на Силистар с два наръча живи змии в ръце, отгледана буквално в зоопарк с приятели игуани и бои. Къде по необходимост, къде по любов, животът й е свързан с този на животните. Боряна е нашият грижовник по сайта, помощник в храненето, ресането, гушкането и игрите. От нея някой ден би станало добър дресьор.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s