Ако Вашето КУЧЕ е от дребните породи, бебе, възрастно, по-деликатно и плахо или предпочита човешката компания пред кучешката, то Къща Южен парк е неговото място за перфектно прекарване! Помещава се в нов двустаен апартамент от 70 кв.м в кв. Гоце Делчев близо до Южен парк, и е обградено от много зелени площи. Допълнително удобство, особено за по-възрастните кучета, е наличието на асансьор.


Къщата посреща малък брой гости, които се радват на всички удобства в жилището, както и на денонощната компания на стопанката на дома – Боряна. Условията на отглеждане и режимът са максимално близки до тези на животните у дома като включват задължително две дълги разходки сутрин и вечер в околното зелено пространство или в Южния парк. За по-специалните кучета – възрастни, млади, инвалиди – продължителността на разходките и честотата на излизане са съобразени с техните нужди.

Къщата разполага и със самостоятелна КОТЕШКА/ЗАЕШКА СТАЯ, оборудвана със всичко необходимо за игра – катерушки, драскалки, тунели, палатки, топчета, мишки, както и с къщички, осигуряващи лично пространство на всяка една котка. Когато в апартамента не гостуват кучета, котките могат да ползват удобствата на целия апартамент и гальовното внимание на домакинята.

Advertisements