КУЧЕТА

Къщата предлага най-добри условия за временна грижа на домашни кучета от дребните и средните породи. Тъй като те живеят свободно и съвместно в дома с нас като членове на семейството и ходят на дълги разходки в парка, е задължително мъжките над 7-месечна възраст да са КАСТРИРАНИ. Изключение правим за мъжки кучета без изразен сексуален нагон и доминантно поведение.
Предварителната среща с кучето и неговия стопанин преди първо гостуване е силно препоръчителна!

КОТКИ

За комфорта на котешките ни гости разполагаме в зависимост от сезона с една до три просторни стаи, всички с прозорци с мрежа, обзаведени специално за техните нужди с етажерки по стените, катерушки, хамаци, мебели, тунели и различни укрития. Котките съжителстват заедно в домашна среда и по тази причина мъжките над 7-месечна възраст трябва да са КАСТРИРАНИ, а за женските това е препоръчително. За да ни гостува една котка, тя трябва да има паспорт, да е здрава, ваксинирана и обезпаразитена вътрешно и външно.

ДРУГИ

Къщата предоставя чудесни възможности и условия за временна грижа на всякакви дребни домашни любимци – зайци, порчета, чинчили, хамстери, морски свинчета, таралежи, хамелеони, папагали, костенурки, рибки и др. Те се приемат придружени от личните им „жилища” – волиери, клетки, терариуми, аквариуми, заедно с аксесоарите към тях – хранилки, поилки, осветителни, отоплителни тела и т.н. Основната храна, сеното, талаша и субстрата за тоалетна се осигуряват от стопанина.

%d bloggers like this: