КУЧЕТА

Къщата предлага най-добри възможности за временна грижа на домашни кучета от дребните и средните породи. Тъй като те живеят свободно и съвместно в дома с нас, е задължително да са КАСТРИРАНИ (за мъжките над 7 мес.), социални, неагресивни към хора, себеподобни и котки, да са здрави, с валидна годишна ваксина, обезпаразитени външно и вътрешно.
Предварителната среща с кучето и неговия стопанин преди първо гостуване е силно препоръчителна!

КОТКИ

За комфорта на котешките ни гости разполагаме с просторна и обезопасена стая с голям панорамен прозорец с мрежа, обзаведена специално за техните нужди с етажерки по стените, катерушки, драскалки, мебели, тунели и различни укрития. Котките съжителстват заедно и по тази причина мъжките над 7-месечна възраст трябва да са КАСТРИРАНИ задължително, а за женските е препоръчително.
За да ни гостува една котка, тя трябва да е здрава, ваксинирана и обезпаразитена вътрешно и външно.

ДРУГИ

Къщата предоставя чудесни възможности за отглеждане на всякакви дребни домашни любимци – зайци, порчета, чинчили, хамстери, морски свинчета, таралежи, хамелеони, папагали, костенурки, рибки и др. Те се приемат придружени от личните им „жилища” – волиери, клетки, терариуми, аквариуми, заедно с аксесоарите към тях – хранилки, поилки, осветителни, отоплителни тела и т.н. Основната храна, сеното, талаша и субстрата за тоалетна се осигуряват от стопанина.