Статии

ОТЗИВИ

От сърце благодаря на Грижовниците за грижите и вниманието към гостенчетата си! Нашата Леа е прекарала чудесно време в хотела, забавлявала се е, играла е и се е сдобила с нови приятели,...които май ѝ липсват. :) Поздравления и благодарности за отношението!

Мила Михайлова

Каквото и да кажа ще е малко! Прекрасно и професионално отношение към животните, уютна обстановка и индивидуален подход към животното. Благодаря за търпението към лудия ни Джак Ръсел!

Радослава Михайлова

Оставих кучето си на грижите на "Грижовници - Южен парк" за цяла седмица. През цялото време имах обратна връзка - снимки и съобщения, за това как се чувства и как се държи. Много съм доволна от престоя в хотела, отлични условия, страхотно отношение към животните! Със сигурност ще се възползваме от услугите Ви отново!

Деница Куюмджиева- куче Тара

Най-прекрасните, най-грижовните <3 Очарована съм от вълшебната Милена, която всеки път приема моята Кара като своя и я прави най-щастливото куче на света! Безкрайна игра, лакомства и луди разходки. Грижовници е РАЯТ за всеки домашен любимец <3

Кристина Динева

Прекрасно място - свежо и поддържано. Останах изключително доволна! Страхотно отношение от страна на "грижовниците" към домашните любимци, както и коректно отношение към стопаните на животните! Малките фотосесии , които се правят на гостите на хотела, са много приятен бонус :) Препоръчвам!

Яна Нейкова

%d bloggers like this: